SG. Linjeteknik

Kalmar län

Information

560315-XXXX är organisationsnummer för bolaget SG. Linjeteknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SG. Linjeteknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Torsås som är den kommunen som SG. Linjeteknik finns i.

SG. Linjeteknik har varit registrerat sedan 2008-05-09 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-01-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för SG. Linjeteknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

SG. Linjeteknik är och det finns flera bolag i Torsås som också är .

Firmatecknare för SG. Linjeteknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med SG. Linjeteknik så kan ni göra det på telefon genom 0486-30076 eller genom brev på följande adress:

Nät och linjearbeten. Telearbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med SG. Linjeteknik och det är Gustafsson, Lars Stefan Christer som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,