KEAN Konsulting AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Torsås och KEAN Konsulting AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och KEAN Konsulting AB är ett av dem. Statusen för KEAN Konsulting AB är att Bolaget är aktivt.

KEAN Konsulting AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-06-02. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Torsås där företaget finns i jobbar för att företag som KEAN Konsulting AB ska trivas.

KEAN Konsulting AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-12-06. I Torsås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva konultativ verksamhet rörande verksamhetsutveckling, management, ledarskapsutveckling gentemot företag, organisationer och samhälle verksamma inom besöks och upplevelseindustrin. Vidare bedriva kapitalförvaltning samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KEAN Konsulting AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-12-06.

Idag är KEAN Konsulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Torsås.

Vill man komma i kontakt med KEAN Konsulting AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0486-21600.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med KEAN Konsulting AB är Andersson, Birger Kenneth Sven-Olof som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson Nelson, Kenneth Carl F som är född 1972 och har titeln Suppleant, Andersson, Charlotte Viktoria som är född 1974 och har titeln Suppleant, Madeling, Stefan Gustav Evert som är född 1958 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

KEAN Konsulting AB har 556731-1195 som sitt organisationsnummer.