Agneta Klippvik Utveckling AB

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Agneta Klippvik Utveckling AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Torsås här finns det många olika Aktiebolag. Agneta Klippvik Utveckling AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Torsås jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kalmar län gör att bolag trivs där.

Agneta Klippvik Utveckling AB är momsregistrerat sedan2007-05-31 och har organisationsnummer 556729-7667.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0486-20302 alternativt besöka eller skicka post till Agneta Klippvik Utveckling AB på följande adress Ragnabo 107, 385 94, Bergkvara.

Agneta Klippvik Utveckling AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-05-24.

I Agneta Klippvik Utveckling AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Klippvik, Nils Arne Tommy som är född 1951 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bedriva konsultverksamhet inom områdena organisations- och kompetensutveckling, personal och information samt driva därmed förenlig verksamhet.