SD-Hus Produktion AB

Kalmar län

Information

SD-Hus Produktion AB är ett av många företag som finns i Torsås. Det är nämligen den kommunen som SD-Hus Produktion AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

SD-Hus Produktion AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2007-04-20. Men sedan 2007-11-15 så har SD-Hus Produktion AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Övraby, 385 50, Söderåkra. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SD-Hus Produktion AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0486-27140.

Torsås arbetar för att företag som SD-Hus Produktion AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för SD-Hus Produktion AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva bygg- och montagearbete och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för SD-Hus Produktion AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SD-Hus Produktion AB och det är följande personer, Petersson, Jan Peter Bertil som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Pär Morgan Henric som är född 1973 och har titeln Suppleant, Svensson, Kenneth Raine Christer som är född 1952 och har titeln Revisor, Svensson & Björkman Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för SD-Hus Produktion AB är 556728-4947.