NYSLIP i Torsås AB

Kalmar län

Information

556712-4416 är organisationsnummer för verksamheten NYSLIP i Torsås AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NYSLIP i Torsås AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Torsås som är den kommunen som NYSLIP i Torsås AB finns i.

NYSLIP i Torsås AB har varit registrerat sedan 2006-10-05 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för NYSLIP i Torsås AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-04.

NYSLIP i Torsås AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Torsås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för NYSLIP i Torsås AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant.

Vill ni komma i kontakt med NYSLIP i Torsås AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8604842 eller genom brev på följande adress:
Norreg. 3, 385 31, Torsås

Bolaget ska bedriva slipning av frisörsaxar samt försäljning av tillbehör inom frisörbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med NYSLIP i Torsås AB och det är Nyström, Mona Lisbeth som är född 1951 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Hasse Rudolf som är född 1948 och har titeln Revisor, Askman, Maj Christina som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Askman, Svensson & Svensson AB som är född och har titeln Revisor,