Andersson Måleri i Torsås AB

Kalmar län

Information

Andersson Måleri i Torsås AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Torsås som är den kommunen där Andersson Måleri i Torsås AB finns. I Torsås så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Andersson Måleri i Torsås AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Andersson Måleri i Torsås AB har haft sedan 2006-06-22. Andersson Måleri i Torsås AB har funnits sedan och 2006-06-22 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Andersson Måleri i Torsås AB så kan ni göra det genom att skicka er post till INDUSTRIGATAN 11, 385 34, Torsås men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0486-41070.

Torsås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Andersson Måleri i Torsås AB Privat, ej börsnoterat.

Andersson Måleri i Torsås AB har idag 556700-5821 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Andersson Måleri i Torsås AB

Bolaget ska bedriva målerirörelse, idka handel med värdepapper och förvaltning av fastigheter dirket eller indirekt samt därmed förenlig verksamhet.

I Andersson Måleri i Torsås AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Kent Olof som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Rolf Olof Erling som är född 1952 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Larsson, Bert Ragnar Kenneth som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .