Söderåkra Bil & Traktor AB

Kalmar län

Information

556683-7059 är organisationsnummer för företaget Söderåkra Bil & Traktor AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Söderåkra Bil & Traktor AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Torsås som är den kommunen som Söderåkra Bil & Traktor AB finns i.

Söderåkra Bil & Traktor AB har varit registrerat sedan 2005-07-12 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Söderåkra Bil & Traktor AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-08.

Söderåkra Bil & Traktor AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Torsås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Söderåkra Bil & Traktor AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Söderåkra Bil & Traktor AB så kan ni göra det på telefon genom 0486-21113 eller genom brev på följande adress:
Ekarydsv. 7161, 385 50, Söderåkra

Bolaget skall bedriva reparationer, service och tillverkning av samt handel med fordon, lantbruksmaskiner och båtar, reservdelsförsäljning, handel med värdepapper och förvaltning av fastigheter ävensom idka därmed förnelig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Söderåkra Bil & Traktor AB och det är Olausson, Ulf Peter som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olausson, Pär Håkan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Olausson, Martin Emanuel som är född 1936 och har titeln Suppleant, Eriksson, Per Göran som är född 1965 och har titeln Revisor, Sporrong, Carl Håkan som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Sporrong & Eriksson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor