Ronny A Förvaltning AB

Kalmar län

Information

556659-7083 är organisationsnummer för verksamheten Ronny A Förvaltning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ronny A Förvaltning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Torsås som är den kommunen som Ronny A Förvaltning AB finns i.

Ronny A Förvaltning AB har varit registrerat sedan 2004-04-08 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ronny A Förvaltning AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ronny A Förvaltning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Torsås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ronny A Förvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ronny A Förvaltning AB så kan ni göra det på telefon genom 0486-10838 eller genom brev på följande adress:
Apelg. 4, 385 32, Torsås

Bolaget ska äga och förvalta fast egendom jämte värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ronny A Förvaltning AB och det är Arvidsson, Ronny Erland Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Yvonne Margitta Kristina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Nygren, Karl Anders John som är född 1969 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,