Anders o Tomas Lego AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Torsås och Anders o Tomas Lego AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Anders o Tomas Lego AB är ett av dem. Statusen för Anders o Tomas Lego AB är att Bolaget är aktivt.

Anders o Tomas Lego AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-09-10. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Torsås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Anders o Tomas Lego AB ska trivas.

Anders o Tomas Lego AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-11. I Torsås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva produktion av metalldetaljer och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Anders o Tomas Lego AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-11.

Idag är Anders o Tomas Lego AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Torsås.

Vill man komma i kontakt med Anders o Tomas Lego AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6002684.

Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

De som är på något sätt har med Anders o Tomas Lego AB är Persson, Tomas Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Susann Beate Lillemor som är född 1968 och har titeln Suppleant, .

Anders o Tomas Lego AB har 556615-6021 som sitt organisationsnummer.