TechTools i Torsås Aktiebolag

Kalmar län

Information

556595-9987 är organisationsnummer för verksamheten TechTools i Torsås Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TechTools i Torsås Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Torsås som är den kommunen som TechTools i Torsås Aktiebolag finns i.

TechTools i Torsås Aktiebolag har varit registrerat sedan 2000-08-22 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för TechTools i Torsås Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-01.

TechTools i Torsås Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Torsås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för TechTools i Torsås Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Andersson, Magnus Henry Pontus -Nilsson, Hans Jörgen

Vill ni komma i kontakt med TechTools i Torsås Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0480-440180 eller genom brev på följande adress:
Flyths v. 17, 388 97, Halltorp

Bolagets verksamhet är tillverkning och försäljning av verktyg för metallindustrin och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med TechTools i Torsås Aktiebolag och det är Andersson, Magnus Henry Pontus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Hans Jörgen som är född 1968 och har titeln Suppleant, Höckerfelt, Gunvor Maria Bonita som är född 1956 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,