Direkttransporter i Bergkvara AB

Kalmar län

Information

Direkttransporter i Bergkvara AB är ett företag som finns i Torsås. I Direkttransporter i Bergkvara AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Adolfsson, Alf Lennart Bertil som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Adolfsson, Eva Karin Birgitta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Stigbrant, Linda Maria som är född 1979 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Palmgren, Linn Marie som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Direkttransporter i Bergkvara AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Direkttransporter i Bergkvara AB på telefon 0486-20850.

Bolaget skall bedriva verksamhet med transporter av gods såväl inom som utom landet, äga och förvalta aktier ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Direkttransporter i Bergkvara AB av bolagstypen Aktiebolag.

Direkttransporter i Bergkvara AB är ett av många företag som finns i Kalmar län och Torsås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Direkttransporter i Bergkvara AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-01-01 och Direkttransporter i Bergkvara AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Direkttransporter i Bergkvara AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Adolfsson, Alf Lennart Bertil -Adolfsson, Eva Karin Birgitta

Direkttransporter i Bergkvara AB har 556576-5780 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.