Språk&Media Möre Bok AB

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Språk&Media Möre Bok AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Torsås här finns det många olika Aktiebolag. Språk&Media Möre Bok AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Torsås jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Kalmar län gör att företag trivs där.

Språk&Media Möre Bok AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556516-8969.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0486-21069 alternativt besöka eller skicka post till Språk&Media Möre Bok AB på följande adress Allfarg. 21, 385 31, Torsås.

Språk&Media Möre Bok AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Språk&Media Möre Bok AB så sitter följande personer i styrelsen: Söderholm, Rolf Christer som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Söderholm, André Mattias som är född 1972 och har titeln Suppleant , Söderholm, Roni Daniel som är född 1969 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utbildnings-, konsult- förlags- och försäljningsverksamhet inom språk, ljud-, media- och musikproduktion, kultur, kyrka och samhälle. Bolaget skall också bedriva bokhandel och kontorsservice i Torsås kommun samt internetbutik för språkprogram, böcker och närliggfande produkter.