LUGE Handels Aktiebolag

Kalmar län

Information

LUGE Handels Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Torsås som är den kommunen där LUGE Handels Aktiebolag finns. I Torsås så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. LUGE Handels Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket LUGE Handels Aktiebolag har haft sedan 2006-03-02. LUGE Handels Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till LUGE Handels Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Törnlyckev. 7622, 385 50, Söderåkra men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0480-417892.

Torsås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är LUGE Handels Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

LUGE Handels Aktiebolag har idag 556516-4984 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för LUGE Handels Aktiebolag

Bolaget skall driva handel med lös egendom företrädesvis jordbruksprodukter, jordbruk samt idka därmed förenlig verksamhet.

I LUGE Handels Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Lennart Hans Bertil som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Måård, Eje Bill Enar som är född 1944 och har titeln Suppleant, Bergskans, Rolf Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, RB Revision AB som är född och har titeln Revisor, .