Kronans Auktioner i Bergkvara AB

Kalmar län

Information

556511-5226 är organisationsnummer för företaget Kronans Auktioner i Bergkvara AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kronans Auktioner i Bergkvara AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Torsås som är den kommunen som Kronans Auktioner i Bergkvara AB finns i.

Kronans Auktioner i Bergkvara AB har varit registrerat sedan 1995-04-06 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kronans Auktioner i Bergkvara AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Kronans Auktioner i Bergkvara AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Torsås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kronans Auktioner i Bergkvara AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Kronans Auktioner i Bergkvara AB så kan ni göra det på telefon genom 0486-26007 eller genom brev på följande adress:
Sikg. 2, 385 41, Bergkvara

Bolaget skall bedriva auktionsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kronans Auktioner i Bergkvara AB och det är Olsson, Stig Clarence som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, König, Ann Liselott som är född 1964 och har titeln Suppleant, Olsson, Kristian Rutger Edvin som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,