Alm & Borg Aktiebolag

Kalmar län

Information

Alm & Borg Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Torsås som är den kommunen där Alm & Borg Aktiebolag finns. I Torsås så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Alm & Borg Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Alm & Borg Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Alm & Borg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 75, 385 42, Bergkvara men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0486-20039.

Torsås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Alm & Borg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Alm & Borg Aktiebolag har idag 556498-3657 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Alm & Borg Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av husgeråd, presentartiklar, tidningar samt tillbehör till båtar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Alm & Borg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Borg, Jan Martin som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Borg, Lars Stefan som är född 1944 och har titeln Suppleant, Berggren, Stellan Georg som är född 1940 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .