Staffan & Inger Axelsson Aktiebolag

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, handel och förvaltning av värdepapper, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Staffan & Inger Axelsson Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Torsås så är Staffan & Inger Axelsson Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Torsås arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Torsås och i Kalmar län. Redan 1994-09-26 så skapades Staffan & Inger Axelsson Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Staffan & Inger Axelsson Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

556494-5920 är organisationsnummret för företaget som finns i Torsås.

Just nu är Staffan & Inger Axelsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Staffan & Inger Axelsson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Axelsson, Inger Elisabeth -Axelsson, Staffan Tommy

Följande personer är på något sätt aktiva inom Staffan & Inger Axelsson Aktiebolag är Axelsson, Staffan Tommy som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Inger Elisabeth som är född 1947 och har titeln Suppleant, Petersson, Jörgen Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .