Polar Play Aktiebolag

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Polar Play Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Torsås här finns det många olika Aktiebolag. Polar Play Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Torsås jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kalmar län gör att bolag trivs där.

Polar Play Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556463-6735.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 073-3708070 alternativt besöka eller skicka post till Polar Play Aktiebolag på följande adress Surbrunnsg. 33, 113 48, Stockholm.

Polar Play Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Polar Play Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Kjellme, Carl-Olof som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Kjellme, Veena Anne Charlotte som är född 1973 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva försäljning och marknadsföring av presentartiklar och alkoholhaltiga drycker, handel med skor och däck, samt försäljning och konsultverksamhet inom IT-branschen, äga och förvalta värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.