R-G:s Grusfrakt Aktiebolag

Kalmar län

Information

R-G:s Grusfrakt Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Torsås som är den kommunen där R-G:s Grusfrakt Aktiebolag finns. I Torsås så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. R-G:s Grusfrakt Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket R-G:s Grusfrakt Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. R-G:s Grusfrakt Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till R-G:s Grusfrakt Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Appleryd 3294, 385 93, Torsås men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0486-41190.

Torsås arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Idag är R-G:s Grusfrakt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

R-G:s Grusfrakt Aktiebolag har idag 556461-6869 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för R-G:s Grusfrakt Aktiebolag

Bolaget skall bedriva grustransporter, snöröjning samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I R-G:s Grusfrakt Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rosell, Lars-Eric Olof som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosell, Inger Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Häggbring, Mats Anders Peter som är född 1959 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .