Gullaboaffären Aktiebolag

Kalmar län

Information

Gullaboaffären Aktiebolag är en verksamhet som finns i Torsås. I Gullaboaffären Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ehrnborg, Jan-Åke Torbjörn som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Arvidsson, Marie Ylva Helén som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Bengt Ivar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Kjell Tommy Alvar som är född 1959 och har titeln Suppleant, Lindgren, Kerstin Linnea som är född 1946 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Kerstin Lindgren i Kalmar som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Gullaboaffären Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Gullaboaffären Aktiebolag på telefon 0486-30369.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt driva handel med livsmedel och andra dagligvaror, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gullaboaffären Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Gullaboaffären Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Torsås arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Gullaboaffären Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Gullaboaffären Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gullaboaffären Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Gullaboaffären Aktiebolag har 556454-8385 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.