Skepparps Företagsutveckling Aktiebolag

Kalmar län

Information

Skepparps Företagsutveckling Aktiebolag är en verksamhet som finns i Torsås. I Skepparps Företagsutveckling Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Samuelsson, Hans Ola Vilhelm som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Samuelsson, Rune Vilhelm som är född 1923 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Per Olov som är född 1955 och har titeln Delgivningsbar person, Oppenheimer, Bertil Karl som är född 1950 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Skepparps Företagsutveckling Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Skepparps Företagsutveckling Aktiebolag på telefon 070-5123400.

Bolaget skall bedriva konsultationer, rekonstruktion och utveckling av bolag samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Skepparps Företagsutveckling Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Skepparps Företagsutveckling Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Torsås arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Skepparps Företagsutveckling Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-09-17 och Skepparps Företagsutveckling Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2009-02-12.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Skepparps Företagsutveckling Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Skepparps Företagsutveckling Aktiebolag har 556444-7315 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.