Handelshuset i Bergkvara Aktiebolag

Kalmar län

Information

Handelshuset i Bergkvara Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Torsås som är den kommunen där Handelshuset i Bergkvara Aktiebolag finns. I Torsås så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Handelshuset i Bergkvara Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Handelshuset i Bergkvara Aktiebolag har haft sedan 1999-01-01. Handelshuset i Bergkvara Aktiebolag har funnits sedan och 2000-09-25 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Handelshuset i Bergkvara Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Dalskärsv. 1 A, 385 42, Bergkvara men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0486-20010.

Torsås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är Handelshuset i Bergkvara Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Handelshuset i Bergkvara Aktiebolag har idag 556440-2179 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Engel, Brita Cecilia Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Handelshuset i Bergkvara Aktiebolag

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Handelshuset i Bergkvara Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Adolfsson, Alf Lennart Bertil som är född 1946 och har titeln Extern VD, Lindberg, Pontus Emil Wilhelm som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Engel, Brita Cecilia som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Åsa Matilda som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordstrand, Per-Gunnar Erik som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.