Fastighets Aktiebolaget Kakelduvan

Kalmar län

Information

556416-3821 är organisationsnummer för bolaget Fastighets Aktiebolaget Kakelduvan. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fastighets Aktiebolaget Kakelduvan är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Torsås som är den kommunen som Fastighets Aktiebolaget Kakelduvan finns i.

Fastighets Aktiebolaget Kakelduvan har varit registrerat sedan 1991-01-03 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fastighets Aktiebolaget Kakelduvan så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Fastighets Aktiebolaget Kakelduvan är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Torsås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fastighets Aktiebolaget Kakelduvan är följande:
Firman tecknas var för sig av -Axelsson, Inger Elisabeth -Axelsson, Staffan Tommy

Vill ni komma i kontakt med Fastighets Aktiebolaget Kakelduvan så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Kulebo 103, 385 95, Torsås

Bolaget skall bedriva äga och förvalta fast egendom och bedriva handel med aktier och värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fastighets Aktiebolaget Kakelduvan och det är Axelsson, Staffan Tommy som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Inger Elisabeth som är född 1947 och har titeln Suppleant, Petersson, Jörgen Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,