Ljunggrens Billackering Aktiebolag

Kalmar län

Information

Ljunggrens Billackering Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Torsås som är den kommunen där Ljunggrens Billackering Aktiebolag finns. I Torsås så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ljunggrens Billackering Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Ljunggrens Billackering Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ljunggrens Billackering Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ljunggrens Billackering Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Trångsundsv. 4, 392 39, Kalmar men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0480-411803.

Torsås arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Ljunggrens Billackering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ljunggrens Billackering Aktiebolag har idag 556405-3568 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Ljunggrens Billackering Aktiebolag

Bolaget skall driva billackeringsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Ljunggrens Billackering Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ljunggren, Lars Birger som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Robertsson, Ester Ulla-Britt som är född 1949 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Palmgren, Linn Marie som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .