E M J:s El Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Torsås och E M J:s El Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och E M J:s El Aktiebolag är ett av dem. Statusen för E M J:s El Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

E M J:s El Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-08-27. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Torsås där bolaget finns i jobbar för att bolag som E M J:s El Aktiebolag ska trivas.

E M J:s El Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Torsås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva elinstallationsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att E M J:s El Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är E M J:s El Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Torsås.

Vill man komma i kontakt med E M J:s El Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0486-20250.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med E M J:s El Aktiebolag är Augustsson, Jan-Erik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Bertilsson, Claes Jens Erik som är född 1966 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Palmgren, Linn Marie som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

E M J:s El Aktiebolag har 556404-5010 som sitt organisationsnummer.