C Å B Bygg i Torsås Aktiebolag

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva handel med fastigheter samt byggnadsrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för C Å B Bygg i Torsås Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Torsås så är C Å B Bygg i Torsås Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Torsås arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Torsås och i Kalmar län. Redan 1989-10-10 så skapades C Å B Bygg i Torsås Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel C Å B Bygg i Torsås Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

C Å B Bygg i Torsås Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556370-3825 är organisationsnummret för företaget som finns i Torsås.

Just nu är C Å B Bygg i Torsås Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med C Å B Bygg i Torsås Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0486-10775 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom C Å B Bygg i Torsås Aktiebolag är Bojfors, Carl-Åke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Bojfors, Birgit Helen Ann-Chatrine som är född 1949 och har titeln Suppleant, Delborn, Hans Carl Patrik som är född 1949 och har titeln Revisor, Padelco AB som är född och har titeln Revisor, .