Guldbolaget i Bergkvara Aktiebolag

Kalmar län

Information

556360-5947 är organisationsnummer för företaget Guldbolaget i Bergkvara Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Guldbolaget i Bergkvara Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Torsås som är den kommunen som Guldbolaget i Bergkvara Aktiebolag finns i.

Guldbolaget i Bergkvara Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-05-23 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Guldbolaget i Bergkvara Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Guldbolaget i Bergkvara Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Torsås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Guldbolaget i Bergkvara Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Guldbolaget i Bergkvara Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0486-20987 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall tillverka guldarbeten samt idka med guldsmedsbranschen förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Guldbolaget i Bergkvara Aktiebolag och det är Rejneborg, Per Axel Patrik som är född 1966 och har titeln VD, Rejneborg, Per Axel Patrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Rejneborg, Charlotta Sofia som är född 1966 och har titeln Suppleant, Svensson, Gunnar Oscar Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Rehnqvist, Per Kennet som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Askman, Svensson & Svensson AB som är född och har titeln RevisorLR Revision AB som är född och har titeln Revisor,