Torsås Tobakshandel Aktiebolag

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva handel med tobak, tidningar och konfektyr samt utgöra ombud för diverse spelformer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Torsås Tobakshandel Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Torsås så är Torsås Tobakshandel Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Torsås arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Torsås och i Kalmar län. Redan 1988-10-17 så skapades Torsås Tobakshandel Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

556338-0608 är organisationsnummret för företaget som finns i Torsås.

Just nu är Torsås Tobakshandel Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Torsås Tobakshandel Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0486-10024 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Torsås Tobakshandel Aktiebolag är Nygren, Karl Anders John som är född 1969 och har titeln Likvidator, Svensson, Bertil Robert som är född 1945 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .