Övraby Lantbruk AB

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Övraby Lantbruk AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Torsås här finns det många olika Aktiebolag. Övraby Lantbruk AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Torsås jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kalmar län gör att bolag trivs där.

Övraby Lantbruk AB är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556320-3941.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0486-21020 alternativt besöka eller skicka post till Övraby Lantbruk AB på följande adress Övrabyv. 10, 385 50, Söderåkra.

Övraby Lantbruk AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Övraby Lantbruk AB så sitter följande personer i styrelsen: Övgård, Ingela Marie som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Johansson, Axel Ingemar som är född 1929 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva jordbruksnäring, handel med spannmål, handel med mtorcyklar och delar därtill, maskinstationsverksamhet inom lantbrukssektorn samt därmed förenlig verksamhet.