Verest Aktiebolag

Kalmar län

Information

Verest Aktiebolag är en verksamhet som finns i Torsås. I Verest Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Hans Åke Gunnar som är född 1950 och har titeln VD, Karlsson, Hans Åke Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Mats Erik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lena Ann-Britt som är född 1953 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Palmgren, Linn Marie som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Verest Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Verest Aktiebolag på telefon 0486-41520.

Bolaget skall bedriva skogsvverkning samt i övrigt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Verest Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Verest Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Torsås arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Verest Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Verest Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Verest Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Verest Aktiebolag har 556314-3048 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.