Viking Toys AB

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av leksaker samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Viking Toys AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Torsås så är Viking Toys AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Torsås arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Torsås och i Kalmar län. Redan 1987-09-21 så skapades Viking Toys AB och verksamheten är har F-skattsedel Viking Toys AB har haft det sedan 1994-01-01.

Viking Toys AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556305-8352 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Torsås.

Just nu är Viking Toys AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Viking Toys AB så går det att nå dem via telefon på 0486-41260 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Viking Toys AB är Kjellme, Gösta Olof som är född 1944 och har titeln VD, Kjellme, Gösta Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Stefan Benny Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellme, Sophie Caroline Maria som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Leif Ingemar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Häggbring, Mats Anders Peter som är född 1959 och har titeln RevisorDeloitte AB som är född och har titeln Revisor, .