Ronny Arvidssons Åkeri i Torsås Aktiebolag

Kalmar län

Information

Ronny Arvidssons Åkeri i Torsås Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Torsås som är den kommunen där Ronny Arvidssons Åkeri i Torsås Aktiebolag finns. I Torsås så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ronny Arvidssons Åkeri i Torsås Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ronny Arvidssons Åkeri i Torsås Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ronny Arvidssons Åkeri i Torsås Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ronny Arvidssons Åkeri i Torsås Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Apelg. 4, 385 32, Torsås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0486-10838.

Torsås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ronny Arvidssons Åkeri i Torsås Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ronny Arvidssons Åkeri i Torsås Aktiebolag har idag 556294-2812 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Ronny Arvidssons Åkeri i Torsås Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, äga och förvalta fast egendom jämte värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Ronny Arvidssons Åkeri i Torsås Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Arvidsson, Ronny Erland Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Yvonne Margitta Kristina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Nygren, Karl Anders John som är född 1969 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .