QA Torsåsstationen Aktiebolag (Okq8)

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Torsås och QA Torsåsstationen Aktiebolag (Okq8) är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många verksamheter där och QA Torsåsstationen Aktiebolag (Okq8) är ett av dem. Statusen för QA Torsåsstationen Aktiebolag (Okq8) är att Bolaget är aktivt.

QA Torsåsstationen Aktiebolag (Okq8) är ett Aktiebolag och skapades 1987-02-27. Det finns flera olika verksamheter i Kalmar län som är ett stort län. Torsås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som QA Torsåsstationen Aktiebolag (Okq8) ska trivas.

QA Torsåsstationen Aktiebolag (Okq8) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Torsås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bensinstation samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att QA Torsåsstationen Aktiebolag (Okq8) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är QA Torsåsstationen Aktiebolag (Okq8) Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Torsås.

Vill man komma i kontakt med QA Torsåsstationen Aktiebolag (Okq8) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0486-10000.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med QA Torsåsstationen Aktiebolag (Okq8) är Wastå, Håkan Edvin som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Wastå, Karin Britt-Mari som är född 1952 och har titeln Suppleant, Häggbring, Mats Anders Peter som är född 1959 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

QA Torsåsstationen Aktiebolag (Okq8) har 556293-9149 som sitt organisationsnummer.