Japsko Import AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Torsås och Japsko Import AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Japsko Import AB är ett av dem. Statusen för Japsko Import AB är att Bolaget är aktivt.

Japsko Import AB är ett Aktiebolag och skapades 1986-12-10. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Torsås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Japsko Import AB ska trivas.

Japsko Import AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-02. I Torsås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av sportartiklar, undervisningsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Japsko Import AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Japsko Import AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Torsås.

Vill man komma i kontakt med Japsko Import AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0486-20082.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Japsko Import AB är Borg, Lars Stefan som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson Borg, Britt-Louise Mariella som är född 1947 och har titeln Suppleant, Berggren, Stellan Georg som är född 1940 och har titeln Revisor, Svensson, Bertil Robert som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Japsko Import AB har 556286-7225 som sitt organisationsnummer.