RITARDANDO Aktiebolag

Kalmar län

Information

556256-4525 är organisationsnummer för företaget RITARDANDO Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RITARDANDO Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Torsås som är den kommunen som RITARDANDO Aktiebolag finns i.

RITARDANDO Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-02-21 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för RITARDANDO Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

RITARDANDO Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Torsås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för RITARDANDO Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med RITARDANDO Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0486-20814 eller genom brev på följande adress:
Siggesbo 4347, 385 94, Bergkvara

Bolaget skall bedriva konstnärlig verksamhet avseende reklamide, text- och filmmanus, musik, hantverk och litteratur samt bedriva jordbruk och uthyrning av fastighet, och idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med RITARDANDO Aktiebolag och det är Schönbeck, Olle Ronny Anders som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Schönbeck, Boel Anna Lena som är född 1952 och har titeln Suppleant, Klasson, Assar Bertil som är född 1948 och har titeln Revisor, Jacobsson, Alf Gustav som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsgruppen i Värnamo AB som är född och har titeln Revisor,