Lila Ekonomistyrning Aktiebolag

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Lila Ekonomistyrning Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Torsås här finns det många olika Aktiebolag. Lila Ekonomistyrning Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Torsås jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Kalmar län gör att företag trivs där.

Lila Ekonomistyrning Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556244-1260.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-9113060 alternativt besöka eller skicka post till Lila Ekonomistyrning Aktiebolag på följande adress Torsg. 15, 385 30, Torsås.

Lila Ekonomistyrning Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Lila Ekonomistyrning Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Bengtsson, Lena Pernilla som är född 1963 och har titeln Suppleant , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva ekonomisk och administrativ konsultation fastighetsförvaltning, handel med värdepapper samt bedriva där- med förenlig verksamhet.