Wetterbo Förvaltnings Aktiebolag

Kalmar län

Information

Wetterbo Förvaltnings Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Torsås som är den kommunen där Wetterbo Förvaltnings Aktiebolag finns. I Torsås så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Wetterbo Förvaltnings Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Wetterbo Förvaltnings Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Wetterbo Förvaltnings Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Wetterbo Förvaltnings Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Klöverg. 4, 385 32, Torsås men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0486-10915.

Torsås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Wetterbo Förvaltnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Wetterbo Förvaltnings Aktiebolag har idag 556234-3714 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Wetterbo Förvaltnings Aktiebolag

Bolaget skall äga och förvalta aktier och fastigheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Wetterbo Förvaltnings Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rosenblad, Gustaf Jan-Ingmar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenblad, Gustaf Jan-Magnus som är född 1972 och har titeln Suppleant, Andersson, Kjell Markus som är född 1976 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Växjö AB som är född och har titeln Revisor, .