Lalle Åkeri Aktiebolag

Kalmar län

Information

556223-1364 är organisationsnummer för företaget Lalle Åkeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lalle Åkeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Torsås som är den kommunen som Lalle Åkeri Aktiebolag finns i.

Lalle Åkeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1982-11-30 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lalle Åkeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Lalle Åkeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Torsås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lalle Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Lalle Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0486-10723 eller genom brev på följande adress:
Gröna g. 9, 385 30, Torsås

Bolaget skall bedriva åkerirörelse och handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lalle Åkeri Aktiebolag och det är Petersson, Jarl Erik Leo som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Siv Anne-Marie som är född 1944 och har titeln Suppleant, Nordstrand, Per-Gunnar Erik som är född 1950 och har titeln Revisor, Madeling, Stefan Gustav Evert som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,