Borgius Marketing Aktiebolag

Kalmar län

Information

Borgius Marketing Aktiebolag är en verksamhet som finns i Torsås. I Borgius Marketing Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Borgius, Paul Stefan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Borgius, Maria Charlotta som är född 1970 och har titeln Suppleant, Johansson Berg, Boo Lennart som är född 1947 och har titeln Revisor, Bejvall, Åsa Marie som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Borgius Marketing Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Borgius Marketing Aktiebolag på telefon 0486-41005.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende säljuppdrag, fotoverksamhet, musikproduktion ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Borgius Marketing Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Borgius Marketing Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Torsås arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Borgius Marketing Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Borgius Marketing Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1978-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Borgius Marketing Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Borgius Marketing Aktiebolag har 556178-9511 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.