Golvimporten B. Johnsson Aktiebolag

Kalmar län

Information

556125-6859 är organisationsnummer för bolaget Golvimporten B. Johnsson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Golvimporten B. Johnsson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Torsås som är den kommunen som Golvimporten B. Johnsson Aktiebolag finns i.

Golvimporten B. Johnsson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1969-04-30 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Golvimporten B. Johnsson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Golvimporten B. Johnsson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Torsås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Golvimporten B. Johnsson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Golvimporten B. Johnsson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0486-21220 eller genom brev på följande adress:
Ådholmen 7255, 385 97, Söderåkra

Bolaget skall bedriva handelsrörelse inom golvbranschen jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Golvimporten B. Johnsson Aktiebolag och det är Jonsson, Tom Christian som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Helga Carina som är född 1972 och har titeln Suppleant, Lindgren, Kerstin Linnea som är född 1946 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Kerstin Lindgren AB som är född och har titeln Revisor,