Faurecia Exhaust Systems AB

Kalmar län

Information

Faurecia Exhaust Systems AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Torsås som är den kommunen där Faurecia Exhaust Systems AB finns. I Torsås så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Faurecia Exhaust Systems AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Faurecia Exhaust Systems AB har haft sedan 1994-01-01. Faurecia Exhaust Systems AB har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Faurecia Exhaust Systems AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bergkvarav. 15, 385 30, Torsås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0486-13000.

Torsås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är Faurecia Exhaust Systems AB Privat, ej börsnoterat.

Faurecia Exhaust Systems AB har idag 556054-7670 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eisengarten, Hubert -Hannequin, Jean-Marc Firman tecknas i förening av -Althini, Anders Kristian -Schweighöfer, Dietmar Olof Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Faurecia Exhaust Systems AB

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse samt forsknings-, utvecklings-, och konsultverksamhet inom verkstadsindustrin och gentemot koncernbolag, tillverkning och försäljning av proto- typer, maskiner och processutrustning till verkstadsindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

I Faurecia Exhaust Systems AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Althini, Anders Kristian som är född 1956 och har titeln Extern firmatecknare, Schweighöfer, Dietmar Olof som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Schweighöfer, Dietmar Olof som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hannequin, Jean-Marc som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Andersen, Erik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Arvidsson, Jonas Mikael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantEisengarten, Hubert som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Leliévre, Bernard som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Simonsson, Mikael Lars-Ola som är född 1973 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantWernersson, Bo Erling Ingemar som är född 1963 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorMadeling, Stefan Gustav Evert som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor.