Firma Bergkvara Bildemontering Robert Jarl

Kalmar län

Information

500309-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Firma Bergkvara Bildemontering Robert Jarl. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Bergkvara Bildemontering Robert Jarl är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Torsås som är den kommunen som Firma Bergkvara Bildemontering Robert Jarl finns i.

Firma Bergkvara Bildemontering Robert Jarl har varit registrerat sedan 1980-09-02 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Bergkvara Bildemontering Robert Jarl så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Firma Bergkvara Bildemontering Robert Jarl är och det finns flera verksamheter i Torsås som också är .

Firmatecknare för Firma Bergkvara Bildemontering Robert Jarl är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Bergkvara Bildemontering Robert Jarl så kan ni göra det på telefon genom 0486-23109 eller genom brev på följande adress:

Handel med skrot och begagnade bildelar.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Bergkvara Bildemontering Robert Jarl och det är Jarl, Nils Gösta Robert som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,