Hyr och alltjänst

Kalmar län

Information

Hyr och alltjänst hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Torsås som är den kommunen där Hyr och alltjänst finns. I Torsås så finns det många olika Enskild firma och i Kalmar län så finns det ännu fler Enskild firma. Hyr och alltjänst tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Hyr och alltjänst har haft sedan -0001-11-30. Hyr och alltjänst har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hyr och alltjänst så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0486-31315.

Torsås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Hyr och alltjänst har idag 470902-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Hyr och alltjänst

Uthyrning av skylift, byggnadsställningar, cementblandare, bygg- tork, pumpar, vedkap, vedklyv m m samt en lätt lastbil för tran- sport. Flytt och budtransporter. Handel med nya och beg saker.

I Hyr och alltjänst så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bertilsson, Bengt Anders Roland som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .