Gunnar Johanssons Åkeri

Kalmar län

Information

421222-XXXX är organisationsnummer för bolaget Gunnar Johanssons Åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gunnar Johanssons Åkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Torsås som är den kommunen som Gunnar Johanssons Åkeri finns i.

Gunnar Johanssons Åkeri har varit registrerat sedan 1977-03-09 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Gunnar Johanssons Åkeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Gunnar Johanssons Åkeri är och det finns flera bolag i Torsås som också är .

Firmatecknare för Gunnar Johanssons Åkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gunnar Johanssons Åkeri så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Åkerirörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Gunnar Johanssons Åkeri och det är Johansson, Jan Gunnar som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,