Torsås Nya Damfrisering

Kalmar län

Information

410308-XXXX är organisationsnummer för bolaget Torsås Nya Damfrisering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Torsås Nya Damfrisering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Torsås som är den kommunen som Torsås Nya Damfrisering finns i.

Torsås Nya Damfrisering har varit registrerat sedan 1991-02-13 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Torsås Nya Damfrisering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Torsås Nya Damfrisering är och det finns flera bolag i Torsås som också är .

Firmatecknare för Torsås Nya Damfrisering är följande:

Vill ni komma i kontakt med Torsås Nya Damfrisering så kan ni göra det på telefon genom 0486-41711 eller genom brev på följande adress:

Damfrisering

Det finns olika personer som har en koppling med Torsås Nya Damfrisering och det är Kjellme, Gunnel Ann-Margret som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,