Påbonäs Gård Handelsbolag

Kalmar län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Torsås och Påbonäs Gård Handelsbolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och Påbonäs Gård Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Påbonäs Gård Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Påbonäs Gård Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-08-21. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Torsås där företaget finns i jobbar för att företag som Påbonäs Gård Handelsbolag ska trivas.

Påbonäs Gård Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-31. I Torsås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva småskaligt lantbruk.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Påbonäs Gård Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-31.

Idag är Påbonäs Gård Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Torsås.

Vill man komma i kontakt med Påbonäs Gård Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0486-27111.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Påbonäs Gård Handelsbolag är Nilsson, Björn Mikael som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Persson, Sofia Ulrika som är född 1973 och har titeln Bolagsman, .

Påbonäs Gård Handelsbolag har 969720-6598 som sitt organisationsnummer.