Åstedts Elinstallationer Kommanditbolag

Kalmar län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Torsås och Åstedts Elinstallationer Kommanditbolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Åstedts Elinstallationer Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Åstedts Elinstallationer Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Åstedts Elinstallationer Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1994-02-15. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Torsås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Åstedts Elinstallationer Kommanditbolag ska trivas.

Åstedts Elinstallationer Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Torsås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Elinstallationer och handel med elektriska produkter samt där- med förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Åstedts Elinstallationer Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Åstedts Elinstallationer Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Torsås.

Vill man komma i kontakt med Åstedts Elinstallationer Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0486-10038.

; Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Åstedts Elinstallationer Kommanditbolag är Olsson, Tommy Carl-Gunnar som är född 1953 och har titeln Komplementär, Olsson, Ulla Elisabet som är född 1955 och har titeln Kommanditdelägare, .

Åstedts Elinstallationer Kommanditbolag har 916721-5624 som sitt organisationsnummer.