Kjells salong Handelsbolag (Frisersalong)

Kalmar län

Information

916423-7118 är organisationsnummer för verksamheten Kjells salong Handelsbolag (Frisersalong). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kjells salong Handelsbolag (Frisersalong) är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Torsås som är den kommunen som Kjells salong Handelsbolag (Frisersalong) finns i.

Kjells salong Handelsbolag (Frisersalong) har varit registrerat sedan 1944-01-10 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kjells salong Handelsbolag (Frisersalong) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Kjells salong Handelsbolag (Frisersalong) är och det finns flera verksamheter i Torsås som också är .

Firmatecknare för Kjells salong Handelsbolag (Frisersalong) är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Kjells salong Handelsbolag (Frisersalong) så kan ni göra det på telefon genom 0486-10271 eller genom brev på följande adress:
Allfarg. 23, 385 31, Torsås

Herrfrisering

Det finns olika personer som har en koppling med Kjells salong Handelsbolag (Frisersalong) och det är Johansson, Kerstin Linnéa som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Johansson, Kjell Lennart som är född 1951 och har titeln Bolagsman,