Handelsbolaget Torsås Skogstjänst

Kalmar län

Information

Handelsbolaget Torsås Skogstjänst är ett företag som finns i Torsås. I Handelsbolaget Torsås Skogstjänst finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Annika Susanne Liselotte som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Olsson, Göran Ingemar som är född 1955 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Handelsbolaget Torsås Skogstjänst så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Handelsbolaget Torsås Skogstjänst på telefon 0486-20286.

Terrängtransport

Idag är Handelsbolaget Torsås Skogstjänst av bolagstypen Handelsbolag.

Handelsbolaget Torsås Skogstjänst är ett av många företag som finns i Kalmar län och Torsås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Handelsbolaget Torsås Skogstjänst innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-08-05 och Handelsbolaget Torsås Skogstjänst är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-08-05.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Handelsbolaget Torsås Skogstjänst så är det följande:
Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen

Handelsbolaget Torsås Skogstjänst har 916421-4794 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.