Riksbyggens Bostadsrättsförening Bergkvarahus nr 1

Kalmar län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostadslägenheter för permanent boende om inte annat särskilt avtalats, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Bergkvarahus nr 1 vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Torsås så är Riksbyggens Bostadsrättsförening Bergkvarahus nr 1 ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Torsås arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Torsås och i Kalmar län. Redan 1948-05-24 så skapades Riksbyggens Bostadsrättsförening Bergkvarahus nr 1 och bolaget är har ej F-skattsedel.

732400-1903 är organisationsnummret för bolaget som finns i Torsås.

Just nu är Riksbyggens Bostadsrättsförening Bergkvarahus nr 1 och det finns många bolag som är i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Bergkvarahus nr 1 så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Riksbyggens Bostadsrättsförening Bergkvarahus nr 1 är Granberg, Frans Joel som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Karl Erik som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Hans Torgny som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Schantz, Jan Roland som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Gunvor Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Svensson, Joel Mattias som är född 1986 och har titeln SuppleantSöderquist, Annelie Maria som är född 1959 och har titeln Suppleant, .