H.K. Träteknik

Kalmar län

Information

690610-XXXX är organisationsnummer för bolaget H.K. Träteknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som H.K. Träteknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Torsås som är den kommunen som H.K. Träteknik finns i.

H.K. Träteknik har varit registrerat sedan 1999-12-15 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för H.K. Träteknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-20.

H.K. Träteknik är och det finns flera bolag i Torsås som också är .

Firmatecknare för H.K. Träteknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med H.K. Träteknik så kan ni göra det på telefon genom 0486-41859 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och renovering av specialsnickerier samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med H.K. Träteknik och det är Karlsson, Håkan Allan som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,